Zhodnocení Maškarního plesu a Dětského karnevalu

19.03.2013 17:49

16. a 17. březen ve Bříství

 

Tento víkend byl v naší vesničce ve znamení maškarních karnevalů. Místní sbor dobrovolných hasičů uspořádal v sobotu Maškarní ples pro dospělé a nedělní odpoledne patřilo dětem.

Sobotní večer provázel DJ Prouza z Českého Brodu a k tanci a poslechu zazněly hudební tóny nejen ve stylu diskoték, ale i lidové a taneční tóny. Pro účastníky plesu byly připraveny veselé miniceny, které byly zpestřeny dražbou o některé z nich. Na první tři místa v soutěži o "Nejhezčí masku" byly připraveny odměny – ceny poskytl p. Tomáš Kellner – děkujeme. A výsledky? 1.místo obsadily "KOČKY",  2.místo získali ŠMOULOVÉ  o 3.místo se musely podělit masky tři – RÁKOSNÍČEK, MIMOVÉ, BROUČCI. I přes nevelkou účast masek a civilních návštěvníků se Maškarní ples vydařil.

Již tradičně několik let SDH pořádá Dětský karneval, který mají děti rády a svědčí o tom i jejich návštěvnost. Pro děti jsou připraveny hry, soutěže, odměny, občerstvení, štěstíčka. Za hudebního doprovodu DJ Roberta z SDH Bříství se účastníci mohli vyřádit celé odpoledne na tanečním  parketu.

Děkujeme všem členům a členkám SDH Bříství, kteří se zapojili do organizace, vlastního průběhu, či jiného zabezpečení obou akcí. Poděkování patří i sponzorům AVE, Český rozhlas a OÚ Bříství, neboť se podíleli materiálně nebo finančně na zabezpečení těchto akcí.

Fotografie z těchto akcí najdete na :https://www.facebook.com/sdh.bristvi/photos?ref=ts#!/sdh.bristvi/photos?collection_token=100001367916723%3A2305272732%3A6

 

https://jsdhbristvi.rajce.idnes.cz/